Pentuja

Alkuvuodelle 2018 suunnitelmissa on pentue Tipille. Koira täyttää syksyllä kolme ja on jo tähän mennessä osoittanut omaavansa hyvät luontaiset taipumukset rodunomaiseen toimintaan, metsästykseen. Lisäksi viimeistään luonnetesti vahvisti minulle sen, että Tipi on myös luonteeltaan rodunomaisen avoin, hyväntahtoinen ja toimelias kaveri.

Tulevaa sulhasta Tipille olen tuumaillut pitkään ja hartaasti. Toivottuja ominaisuuksia on ollut helppo koulutettavuus ja rauhallinen hermorakenne. Lisäksi olen tiedostaen etsinyt 'jotain uutta' sukutauluun.

Nyt nämä edellä mainitut ominaisuudet tuntuvat löytyneen uroksesta Poolgreen Cole 'Jack'. Jack on kolmevuotias englannintuonti joka asuu Ruotsissa Mette Franekin Stawaskogens kennelissä. Jackin lonkat on B/B ja silmät ok.

Mette kuvailee Jackia seuraavanlaisesti: Jack on hiljainen ja helppo mutta vauhdikas koira kouluttaa. Se on miellyttämisenhaluinen ja sillä on hyvät luontaiset taipumukset. Sillä on takana yksi koestartti josta tuloksena avoimen luokan 3.palkinto. Tulevana syksynä se starttaa useamman kerran. Jack on väriltään musta ja kantaa tan-väriä.

Linkki suunnitellun yhdistelmän sukutauluun:

https://www.cockerspanieldatabase.info/en/trialmating/father=117469/mother=119470

Poolgreen Cole

 

Ruotsin reissu oli menestyksekäs ja Tipi ultrattu tiineeksi. Pentuja odotetaan syntyväksi viikolla 7.